Musai!

25 05 2007

Gata, in weekendul asta musai sa dovedesc Complexul lui Portnoy (savuros, Philip Roth, in acest roman nerecomandat puritanilor sexuali, ultraortodocsilor evrei, crestinilor habotnici si lista poate continua; e un Seinfeld la puterea Seinfeld in 216 pagini despre cum e sa fii, totusi, barbat, dincolo de toate ipocriziile noastre cotidiene) si Abatorul 5 (alt roman nerecomandat – de data aceasta celor pentru care al II-lea Razboi Mondial se rezuma la buni si rai; dar si aici ar putea unii crestini sa se simta ofensati de remarcile fostului POW din Dresda parjolita de co-ostenii sai – atentie, detaliu imortant in cheia lecturii: subtitlul este „Cruciada copiilor” – veniti sa elibereze Europa; altfel: pe alocuri aduce a Becket). Pacat ca l’am descoperit pe Kurt Vonnegut (cu „Fii binecuvantat, domnule Rosewater„) de’abia dupa ce a murit. Asa merg lucrurile, domnule Trout!

Daca as fi Lucia, luni as veni cu un serial de pasaje fisate si transcrise. Dar nu’s – asa ca musai sa ma credeti pe cuvant: luati de cititi!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

26 05 2007
emil1968

emil sunt, ala de isi zice natural born bucurestean pe blogspot. pe wordpress sunt doar neacsu. ce zici, imi dai si mie cartea aia dupa ce o termini? dar vezi, sa n-o patezi, da??

26 05 2007
Poli si Portnoy « Balkan Express

[…] Am reusit – Complexul lui Portnoy e gata! Minunata, reusita lui Philip […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: