0-0 pentru Sego

3 05 2007

Bayrou a aruncat zarul: „n’am sa votez cu Sarkozy„. Un Sarko, mes copins, care, cu siguranta, nu a pierdut nimic in urma dezbaterii de aseara, cel mult finala de duminica, insa, nici nu a castigat simpatii suplimentare. In noua haina, tipic gaullista, candidatul dreptei a pacatuit prin condescendenta. Si-a subestimat adversara, poate; i’o fi fost teama de arma telegeniei, pe care Sego – cu siguranta – o manipuleaza mai bine decat fostul ministru de Interne; sau, poate, a jucat la catenaccio, italieneste, intr’o defensiva agresiva, incercand sa isi conserve fragilul avantaj si pandind, la marginea contraatacului. Royal nu a convins nici ea. Un meci de uzura, purtat, imi pare, la limita centrului (acaparat, in turul I, de Bayrou). Candidata stangii a avut o singura intrare decisiva insa a lovit tocmai in zidul nepasarii electorale – anume, atunci cand a propus boicotarea Jocurilor Olimice de la Beijing.

Jocul anost a fost impaunat de un moment de penibil suprem, cand, pe o tema dintre cele mai putin fierbinti posibile – educatia, chestie ce nu ar trebui sa tina cont de optiuni politice – Sego s’a lasat coplesita de iritare. A urmat o cearta ca intre doua blonde de varsta liceului, usor (nu foarte mult, la limita legii) istete dar rautacioase & colerice.

Si, in tot acest timp, Milan calca in Gattuso nefericitul Manchester. Cat despre megadezbaterea de pe Realitatea… un Torquemada ratat pe post de moderator pentru o discutie stearsa, fara concluzii lamuritoare pentru vreuna dintre partile invitate.

Anunțuri

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: