Nici 20 mai nu mai e ce-a fost! Parerea lui…

23 04 2007

Dumnezeule, cum li s-a aprins un beculet in capsoarele acelea cand l-au auzit pe taica Nicolae Vodcaroiu anuntand – curat parerea lui – 20 mai ca data de desfasurare a referendumului!

20 mai! Odinioara o duminica a orbului natiunii, o natiune o-ri-pi-la-ta de papillon-ul batranului John Ratiu si de mosierul Radu Campeanu, veniti, amandoi, de la Paris sa ne invete pe noi, auzi, tu, PE NOI, care AM MANCAT SALA CU SOIA, ce sa facem din tarisoara asta pe care al’de cu voia dumneavoastra ultimul pe lista Ion Iliescu nu avea de gand sa o vanda – cum sa o vanda cand au atatia nevoie sa o fure bucata cu bucata?!

20 mai! Zi de marete impliniri electorale, inscrisa cu litere de aur in cartea mostenirii nationale, pe filele propasirii urmasilor demni si neabatuti ai ilegalistilor de odinioara.

20 mai! Lasati romanii sa vina la urne pe 20 mai!

Pai de aia l-au pus ei, strabunii PSDului, pe Antonie Iorgovan la Constituanta de-a facut-o si-apoi a violat-o dupe cum i-a ars lui pe hormon? De aia au adus minerii? De aia l-au lasat pe nea Nelu sa se accepte votat de cate ori dorea el sa se aleaga cu un coledz? De aia l-au suspendat pe Basescu? De aia, ma, Prostanacule, l-au trimis in dosul ochelarilor fumurii pe nea Nicu sa interimeze, sa renunte la meciurile de tenis „de joi si de miercuri” si sa se ia in serios cu sceptrul prezidential in mana? De aia, ma, Mirceo, a vorbit Bunicuta cu iz de naftalina despre o „stanga vuiguroasa” pe cand tu bateai campii? Sa va treziti voi in Parlament ca nu va lasa Constitutia sa iesiti la referendum pe 20 mai?

Si ce se mai bucurase nea Nicu Vacaroiu cand a anuntat 20 mai… cred c-a si vazut frisoanele prelinse pe spinarea catorva milioane de romani!

Anunțuri

Acțiuni

informatie

2 responses

23 04 2007
Sprâncenatul

oare cat a avut nea nelu atunci? 80% parca…

23 04 2007
potzekalnikov

mda… 80 si ceva la suta, ce vremuri, ce glorie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: